Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorOlgaç, Vakur
dc.contributor.authorKALAZ, Esra Betül
dc.contributor.authorDOGRUABBASOGLU, S
dc.contributor.authorUYSAL, MUJDAT
dc.contributor.authorTOKER, Beşaret Necla
dc.contributor.authorYılmaz, Zülbiye
dc.contributor.authorAYDIN, A. FATIH
dc.date.accessioned2021-03-06T12:36:52Z
dc.date.available2021-03-06T12:36:52Z
dc.identifier.citationYılmaz Z., KALAZ E. B. , AYDIN A. F. , Olgaç V., DOGRUABBASOGLU S., UYSAL M., TOKER B. N. , "The effect of resveratrol on glycation and oxidation products in plasma and liver of chronic methylglyoxal-treated rats", PHARMACOLOGICAL REPORTS, cilt.70, ss.584-590, 2018
dc.identifier.issn1734-1140
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_f4b16fb1-1357-45bf-83ba-53f5fadcacf3
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/160393
dc.language.isoeng
dc.subjectYemler ve Hayvan Besleme
dc.subjectTek Midelilerin Beslenmesi
dc.subjectZiraat
dc.subjectZootekni ve Hayvan Besleme
dc.subjectTarımsal Bilimler
dc.subjectBiyoloji ve Biyokimya
dc.subjectYaşam Bilimleri (LIFE)
dc.titleThe effect of resveratrol on glycation and oxidation products in plasma and liver of chronic methylglyoxal-treated rats
dc.typeMakale
dc.relation.journalPHARMACOLOGICAL REPORTS
dc.contributor.departmentİstanbul Üniversitesi , ,
dc.identifier.volume70
dc.identifier.startpage584
dc.identifier.endpage590
dc.contributor.firstauthorID314796


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster