dc.contributor.author | Turgay Erdoğrul, Özlem | |
dc.contributor.author | ÇOLAK, HİLAL | |
dc.contributor.author | ERGÜN, ÖZER | |
dc.date.accessioned | 2021-03-06T12:17:11Z | |
dc.date.available | 2021-03-06T12:17:11Z | |
dc.date.issued | 2002 | |
dc.identifier.citation | Turgay Erdoğrul Ö., ÇOLAK H., ERGÜN Ö., "Yersinia enterocolitica'nın farklı ısı işlemleri kullanılarak üretilen yoğurtlarda varlığı ve gelişimi", İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, cilt.28, ss.277-280, 2002 | |
dc.identifier.issn | 0567-7718 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.other | av_f3231bcc-7ef7-4ad3-b5fe-262c5f925ee0 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/159442 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.title | Yersinia enterocolitica'nın farklı ısı işlemleri kullanılarak üretilen yoğurtlarda varlığı ve gelişimi | |
dc.type | Makale | |
dc.relation.journal | İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi | |
dc.contributor.department | Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi , , | |
dc.identifier.volume | 28 | |
dc.identifier.issue | 2 | |
dc.identifier.startpage | 277 | |
dc.identifier.endpage | 280 | |
dc.contributor.firstauthorID | 660753 | |