Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorTurgay Erdoğrul, Özlem
dc.contributor.authorÇOLAK, HİLAL
dc.contributor.authorERGÜN, ÖZER
dc.date.accessioned2021-03-06T12:17:11Z
dc.date.available2021-03-06T12:17:11Z
dc.date.issued2002
dc.identifier.citationTurgay Erdoğrul Ö., ÇOLAK H., ERGÜN Ö., "Yersinia enterocolitica'nın farklı ısı işlemleri kullanılarak üretilen yoğurtlarda varlığı ve gelişimi", İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, cilt.28, ss.277-280, 2002
dc.identifier.issn0567-7718
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_f3231bcc-7ef7-4ad3-b5fe-262c5f925ee0
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/159442
dc.language.isotur
dc.titleYersinia enterocolitica'nın farklı ısı işlemleri kullanılarak üretilen yoğurtlarda varlığı ve gelişimi
dc.typeMakale
dc.relation.journalİstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
dc.contributor.departmentKahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi , ,
dc.identifier.volume28
dc.identifier.issue2
dc.identifier.startpage277
dc.identifier.endpage280
dc.contributor.firstauthorID660753


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster