dc.contributor.author | ERGÜN, ÖZER | |
dc.contributor.author | KAHRAMAN, TOLGA | |
dc.contributor.author | Hampikyan, Hamparsun | |
dc.contributor.author | ÇETİN, ÖMER | |
dc.contributor.author | BİNGÖL, ENVER BARIŞ | |
dc.contributor.author | Çolak, Hilal | |
dc.date.accessioned | 2021-03-06T12:14:53Z | |
dc.date.available | 2021-03-06T12:14:53Z | |
dc.identifier.citation | BİNGÖL E. B. , Çolak H., ÇETİN Ö., KAHRAMAN T., Hampikyan H., ERGÜN Ö., "Yüksek Oksijen Konsantrasyonlarıyla Modifiye Atmosfer Paketlemenin Tekirdağ Köftelerinin Mikrobiyolojik Kalitesi ve Raf Ömrü Üzerine Etkisi", Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, ss.88 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.other | av_f2f3cb82-d8e1-4e3a-bdc5-89e9cd4f1b87 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/159320 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.subject | Yaşam Bilimleri | |
dc.subject | Temel Bilimler | |
dc.subject | Mikrobiyoloji | |
dc.subject | Yaşam Bilimleri (LIFE) | |
dc.title | Yüksek Oksijen Konsantrasyonlarıyla Modifiye Atmosfer Paketlemenin Tekirdağ Köftelerinin Mikrobiyolojik Kalitesi ve Raf Ömrü Üzerine Etkisi | |
dc.type | Bildiri | |
dc.contributor.department | İstanbul Üniversitesi , , | |
dc.contributor.firstauthorID | 344198 | |