Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorŞENGÖR, GÜLGÜN FATMA
dc.date.accessioned2021-03-06T12:06:21Z
dc.date.available2021-03-06T12:06:21Z
dc.identifier.citationŞENGÖR G. F. , "Gas Chromatography-Mass Spectrometry Analysis of Volatile Aroma Compounds from Smoked Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss,W.).", ISFP 4th International Conference On Agro and Food Physics, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2000, ss.110
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_f2493456-7471-41ee-a4a8-edd840bb4b1f
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/158930
dc.language.isoeng
dc.subjectTarımsal Bilimler
dc.subjectTarım Bilimleri
dc.subjectTarım ve Çevre Bilimleri (AGE)
dc.titleGas Chromatography-Mass Spectrometry Analysis of Volatile Aroma Compounds from Smoked Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss,W.).
dc.typeBildiri
dc.contributor.departmentİstanbul Üniversitesi , Su Bilimleri Fakültesi , Balıkçılık ve Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Bölümü
dc.contributor.firstauthorID450996


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster