Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorZhao, Tong
dc.contributor.authorAYDIN, ALI
dc.contributor.authorCannon, Jennifer
dc.contributor.authorBolton, S.L.
dc.date.accessioned2021-03-06T12:00:11Z
dc.date.available2021-03-06T12:00:11Z
dc.identifier.citationBolton S., AYDIN A., Zhao T., Cannon J., "Impact of pH and organic load on norovirus inactivation by a Levulinic acid plus SDS sanitizer", Proceedings of the Center for Food Safety. 18th Annual Meeting, Atlanta, Amerika Birleşik Devletleri, 1 - 02 Mart 2011, ss.14
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_f1bed511-e7dd-4d69-9d8c-3cbeff340ed9
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/158607
dc.language.isoeng
dc.subjectYaşam Bilimleri
dc.subjectTemel Bilimler
dc.subjectMikrobiyoloji
dc.subjectYaşam Bilimleri (LIFE)
dc.titleImpact of pH and organic load on norovirus inactivation by a Levulinic acid plus SDS sanitizer
dc.typeBildiri
dc.contributor.department, ,
dc.contributor.firstauthorID688626


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster