Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorÇAĞILTAY, FERHAT
dc.contributor.authorTİMUR, Metin
dc.date.accessioned2021-03-06T11:53:33Z
dc.date.available2021-03-06T11:53:33Z
dc.identifier.citationÇAĞILTAY F., TİMUR M., "Kuruma Karideslerinde (Penaeus japonicus Bate, 1888) Farklı Su Sıcaklığı ve Tuzluluğun Yumurta Açılımı-Potlarva Dönemlerindeki Gelişme Üzerine Etkileri.", İstanbul Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi. Su Ürünleri Dergisi, cilt.16, ss.1-13, 2002
dc.identifier.otherav_f14db05b-1724-417f-a063-537a9dff73fd
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/158300
dc.language.isotur
dc.subjectTarımsal Bilimler
dc.subjectTarım ve Çevre Bilimleri (AGE)
dc.subjectTarım Bilimleri
dc.titleKuruma Karideslerinde (Penaeus japonicus Bate, 1888) Farklı Su Sıcaklığı ve Tuzluluğun Yumurta Açılımı-Potlarva Dönemlerindeki Gelişme Üzerine Etkileri.
dc.typeMakale
dc.relation.journalİstanbul Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi. Su Ürünleri Dergisi
dc.contributor.departmentDiğer Kurumlar , ,
dc.identifier.volume16
dc.identifier.startpage1
dc.identifier.endpage13
dc.contributor.firstauthorID605585


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster