dc.contributor.author | ÇAĞILTAY, FERHAT | |
dc.contributor.author | TİMUR, Metin | |
dc.date.accessioned | 2021-03-06T11:53:33Z | |
dc.date.available | 2021-03-06T11:53:33Z | |
dc.identifier.citation | ÇAĞILTAY F., TİMUR M., "Kuruma Karideslerinde (Penaeus japonicus Bate, 1888) Farklı Su Sıcaklığı ve Tuzluluğun Yumurta Açılımı-Potlarva Dönemlerindeki Gelişme Üzerine Etkileri.", İstanbul Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi. Su Ürünleri Dergisi, cilt.16, ss.1-13, 2002 | |
dc.identifier.other | av_f14db05b-1724-417f-a063-537a9dff73fd | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/158300 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.subject | Tarımsal Bilimler | |
dc.subject | Tarım ve Çevre Bilimleri (AGE) | |
dc.subject | Tarım Bilimleri | |
dc.title | Kuruma Karideslerinde (Penaeus japonicus Bate, 1888) Farklı Su Sıcaklığı ve Tuzluluğun Yumurta Açılımı-Potlarva Dönemlerindeki Gelişme Üzerine Etkileri. | |
dc.type | Makale | |
dc.relation.journal | İstanbul Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi. Su Ürünleri Dergisi | |
dc.contributor.department | Diğer Kurumlar , , | |
dc.identifier.volume | 16 | |
dc.identifier.startpage | 1 | |
dc.identifier.endpage | 13 | |
dc.contributor.firstauthorID | 605585 | |