Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorÇaycı, Yeliz Tanrıverdi
dc.contributor.authorAslan, Gönül
dc.contributor.authorKurnaz, Nurbanu
dc.contributor.authorUzun, Meltem
dc.contributor.authorErköse Genç, Gonca
dc.contributor.authorÇoban, Ahmet Yılmaz
dc.contributor.authorCeyhan, İsmail
dc.contributor.authorBiçmen, Can
dc.contributor.authorÖzkütük, Nuri
dc.contributor.authorSürücüoğlu, Süheyla
dc.contributor.authorYanar, Özlem
dc.date.accessioned2021-03-06T11:52:22Z
dc.date.available2021-03-06T11:52:22Z
dc.identifier.citationÇoban A. Y. , Ceyhan İ., Uzun M., Erköse Genç G., Biçmen C., Özkütük N., Sürücüoğlu S., Yanar Ö., Aslan G., Kurnaz N., et al., "Mikobakterilerin klinik örneklerden üretilmesinde AYC.2.2. besiyerinin çok merkezli değerlendirilmesi", Uluslararası Mikobakteri Sempozyumu, Mersin, Türkiye, 28 - 30 Kasım 2019, ss.16-17
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_f128ff0d-f7c0-4833-9657-b711747bad7a
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/158230
dc.language.isoeng
dc.subjectSağlık Bilimleri
dc.subjectTemel Bilimler
dc.subjectKlinik Tıp (MED)
dc.subjectTemel Bilimler (SCI)
dc.subjectDoğa Bilimleri Genel
dc.subjectÇOK DİSİPLİNLİ BİLİMLER
dc.titleMikobakterilerin klinik örneklerden üretilmesinde AYC.2.2. besiyerinin çok merkezli değerlendirilmesi
dc.typeBildiri
dc.contributor.departmentAkdeniz Üniversitesi , Sağlık Bilimleri Fakültesi , Beslenme Ve Diyetetik Bölümü
dc.contributor.firstauthorID1447331


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster