Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorAPAK, Mustafa Reşat
dc.contributor.authorDEMİRCİ ÇEKİÇ, Sema
dc.contributor.authorSÖZGEN BAŞKAN, Kevser
dc.contributor.authorTÜTEM, Esma
dc.date.accessioned2021-03-06T11:41:20Z
dc.date.available2021-03-06T11:41:20Z
dc.identifier.citationDEMİRCİ ÇEKİÇ S., SÖZGEN BAŞKAN K., TÜTEM E., APAK M. R. , "Determination of total antioxidant capacity of milk using a modified CUPRAC antioxidany assay", 5th Black Sea Basin International Conference on Analytical Chemistry, Ordu, Türkiye, 23 - 26 Eylül 2009, ss.27
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_f038f840-5e81-4b7f-aae8-45d70d67d4cc
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/157649
dc.language.isoeng
dc.subjectTemel Bilimler
dc.subjectKimya
dc.subjectTemel Bilimler (SCI)
dc.titleDetermination of total antioxidant capacity of milk using a modified CUPRAC antioxidany assay
dc.typeBildiri
dc.contributor.departmentİstanbul Üniversitesi , ,
dc.contributor.firstauthorID301402


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster