Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorMERT, Selin
dc.contributor.authorKAHRAMAN, Tolga
dc.contributor.authorKOLUMAN, Ahmet
dc.contributor.authorMURATOĞLU, Karlo
dc.date.accessioned2021-03-06T11:33:46Z
dc.date.available2021-03-06T11:33:46Z
dc.identifier.citationMERT S., MURATOĞLU K., KOLUMAN A., KAHRAMAN T., "Microbiological Evaluation of Food Contact Surfaces at Slaughterhouses in Düzce, Bolu", 19. International Veterinary Medicine Students Scientific Research Congress, İstanbul, Türkiye, 2 - 04 Mayıs 2017, ss.279-280
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_efa46a54-625c-4c4e-9e17-96676900f883
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/157277
dc.language.isoeng
dc.subjectTarımsal Bilimler
dc.subjectTarım Bilimleri
dc.subjectTarım ve Çevre Bilimleri (AGE)
dc.titleMicrobiological Evaluation of Food Contact Surfaces at Slaughterhouses in Düzce, Bolu
dc.typeBildiri
dc.contributor.departmentİstanbul Üniversitesi , ,
dc.contributor.firstauthorID672876


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster