Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorAtasever, Ayşe Gülşah
dc.contributor.authorAbdullah, Taner
dc.contributor.authorSenturk, Evren
dc.contributor.authorOrhun, Günseli
dc.contributor.authorOzcan, Perihan
dc.contributor.authorKAŞALİ, Kamber
dc.date.accessioned2021-03-06T11:30:56Z
dc.date.available2021-03-06T11:30:56Z
dc.identifier.citationAtasever A. G. , Ozcan P., KAŞALİ K., Abdullah T., Orhun G., Senturk E., "The frequency, risk factors, and complications of gastrointestinal dysfunction during enteral nutrition in critically ill patients", THERAPEUTICS AND CLINICAL RISK MANAGEMENT, cilt.14, ss.385-391, 2018
dc.identifier.issn1178-203X
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_ef604a0a-5506-4979-987f-c4249bc4ee30
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/157121
dc.identifier.urihttps://doi.org/10.2147/tcrm.s158492
dc.description.abstractBackground: Gastrointestinal (GI) motility disorders in intensive care patients remain relatively unexplored. Nowadays, the frequency, risk factors and complications of GI dysfunction during enteral nutrition (EN) become more questionable.
dc.language.isoeng
dc.subjectSağlık Bilimleri
dc.subjectAile Hekimliği
dc.subjectDahili Tıp Bilimleri
dc.subjectTıp
dc.subjectKlinik Tıp (MED)
dc.subjectKlinik Tıp
dc.subjectSAĞLIK BAKIM BİLİMLERİ VE HİZMETLERİ
dc.titleThe frequency, risk factors, and complications of gastrointestinal dysfunction during enteral nutrition in critically ill patients
dc.typeMakale
dc.relation.journalTHERAPEUTICS AND CLINICAL RISK MANAGEMENT
dc.contributor.departmentAtatürk Üniversitesi , Tıp Fakültesi , Temel Tıp Bilimleri
dc.identifier.volume14
dc.identifier.startpage385
dc.identifier.endpage391
dc.contributor.firstauthorID73839


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster