dc.contributor.author | ÖZGEN ARUN, Özge | |
dc.contributor.author | AKSU, HARUN | |
dc.contributor.author | UĞUR, Muammer | |
dc.contributor.author | BOSTAN, Kamil | |
dc.date.accessioned | 2021-03-06T11:27:07Z | |
dc.date.available | 2021-03-06T11:27:07Z | |
dc.identifier.citation | BOSTAN K., ÖZGEN ARUN Ö., AKSU H., UĞUR M., "Farklı laktik asit konsantrasyonlarına daldırmanın kanatlı karkaslarının mikrobiyolojik kalitesi üzerine etkisi. .(The effect of lactic acid dip on broiler carcass microbiological quality).", 9.KÜKEM Kongresi, Denizli, Türkiye, 1 - 04 Eylül 1995, cilt.18, ss.80-81 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.other | av_ef173dbf-ab00-4559-8d90-f5c3e87c144e | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/156934 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.subject | Tarımsal Bilimler | |
dc.subject | Tarım Bilimleri | |
dc.subject | Tarım ve Çevre Bilimleri (AGE) | |
dc.title | Farklı laktik asit konsantrasyonlarına daldırmanın kanatlı karkaslarının mikrobiyolojik kalitesi üzerine etkisi. .(The effect of lactic acid dip on broiler carcass microbiological quality). | |
dc.type | Bildiri | |
dc.contributor.department | İstanbul Üniversitesi , , | |
dc.identifier.volume | 18 | |
dc.contributor.firstauthorID | 612152 | |