Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorÖzatay, Şehnaz
dc.contributor.authorPEHLİVAN, Sacide
dc.contributor.authorSükan, Suha
dc.date.accessioned2021-03-06T11:22:01Z
dc.date.available2021-03-06T11:22:01Z
dc.identifier.citationÖzatay Ş., PEHLİVAN S., Sükan S., "Genetik Olarak Modifiye Edilmiş Gıdalar, Genetik Modifikasyonları Oluşturma Yöntemleri ve Toplumsal Önemi.", ANADOLU UNIVERSITY JOURNAL OF SCIENCE AND TECHNOLOGY –A Applied Sciences and Engineering, cilt.4, ss.111-122, 2003
dc.identifier.issn0004-0002
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_eea9fd36-0af2-40a8-aeaf-f7467a6246bc
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/156670
dc.language.isotur
dc.subjectMoleküler Biyoloji ve Genetik
dc.subjectTemel Bilimler
dc.subjectYaşam Bilimleri
dc.subjectMoleküler Biyoloji ve Genetik
dc.subjectYaşam Bilimleri (LIFE)
dc.titleGenetik Olarak Modifiye Edilmiş Gıdalar, Genetik Modifikasyonları Oluşturma Yöntemleri ve Toplumsal Önemi.
dc.typeMakale
dc.relation.journalANADOLU UNIVERSITY JOURNAL OF SCIENCE AND TECHNOLOGY –A Applied Sciences and Engineering
dc.contributor.departmentÇanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi , ,
dc.identifier.volume4
dc.identifier.startpage111
dc.identifier.endpage122
dc.contributor.firstauthorID464255


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster