dc.contributor.author | Özatay, Şehnaz | |
dc.contributor.author | PEHLİVAN, Sacide | |
dc.contributor.author | Sükan, Suha | |
dc.date.accessioned | 2021-03-06T11:22:01Z | |
dc.date.available | 2021-03-06T11:22:01Z | |
dc.identifier.citation | Özatay Ş., PEHLİVAN S., Sükan S., "Genetik Olarak Modifiye Edilmiş Gıdalar, Genetik Modifikasyonları Oluşturma Yöntemleri ve Toplumsal Önemi.", ANADOLU UNIVERSITY JOURNAL OF SCIENCE AND TECHNOLOGY –A Applied Sciences and Engineering, cilt.4, ss.111-122, 2003 | |
dc.identifier.issn | 0004-0002 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.other | av_eea9fd36-0af2-40a8-aeaf-f7467a6246bc | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/156670 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.subject | Moleküler Biyoloji ve Genetik | |
dc.subject | Temel Bilimler | |
dc.subject | Yaşam Bilimleri | |
dc.subject | Moleküler Biyoloji ve Genetik | |
dc.subject | Yaşam Bilimleri (LIFE) | |
dc.title | Genetik Olarak Modifiye Edilmiş Gıdalar, Genetik Modifikasyonları Oluşturma Yöntemleri ve Toplumsal Önemi. | |
dc.type | Makale | |
dc.relation.journal | ANADOLU UNIVERSITY JOURNAL OF SCIENCE AND TECHNOLOGY –A Applied Sciences and Engineering | |
dc.contributor.department | Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi , , | |
dc.identifier.volume | 4 | |
dc.identifier.startpage | 111 | |
dc.identifier.endpage | 122 | |
dc.contributor.firstauthorID | 464255 | |