dc.contributor.author | DALAY, MEHMET NEJAT | |
dc.date.accessioned | 2021-03-06T11:13:09Z | |
dc.date.available | 2021-03-06T11:13:09Z | |
dc.date.issued | 1984 | |
dc.identifier.citation | DALAY M. N. , "Kromatin Proteinlerinin Saflaştırılması, Özellikleri ve DNA ile Etkileşimleri", İSTANBUL TIP FAKÜLTESİ DERGİSİ, cilt.46, ss.283-300, 1984 | |
dc.identifier.issn | 1305-6433 | |
dc.identifier.other | av_edfc8bba-cec3-4b4a-bcf0-edeaaa8ec7e2 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/156247 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.subject | Temel Bilimler (SCI) | |
dc.subject | Doğa Bilimleri Genel | |
dc.subject | Temel Bilimler | |
dc.title | Kromatin Proteinlerinin Saflaştırılması, Özellikleri ve DNA ile Etkileşimleri | |
dc.type | Makale | |
dc.relation.journal | İSTANBUL TIP FAKÜLTESİ DERGİSİ | |
dc.contributor.department | İstanbul Üniversitesi , Onkoloji Enstitüsü , Teşhis Tedavi Ve Bakım Hizmetleri | |
dc.identifier.volume | 46 | |
dc.identifier.issue | 90 | |
dc.identifier.startpage | 283 | |
dc.identifier.endpage | 300 | |
dc.contributor.firstauthorID | 290397 | |