dc.contributor.author | ÖZGEN ARUN, Özge | |
dc.contributor.author | AKSU, HARUN | |
dc.contributor.author | BOSTAN, Kamil | |
dc.date.accessioned | 2021-03-06T11:07:47Z | |
dc.date.available | 2021-03-06T11:07:47Z | |
dc.identifier.citation | AKSU H., BOSTAN K., ÖZGEN ARUN Ö., "Campylobacter jejuni’nin gıda hijyeni ve halk sağlığı açısından önemi. (Importance of Campylobacter jejuni for food hygiene and public health).", 5.Ulusal Halk Sağlığı Kongresi, İstanbul, Türkiye, 1 - 04 Ekim 1996, ss.579-583 | |
dc.identifier.other | av_ed981b4c-2528-48b8-887c-bc8ab580d04c | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/155979 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.subject | Tarımsal Bilimler | |
dc.subject | Tarım Bilimleri | |
dc.subject | Tarım ve Çevre Bilimleri (AGE) | |
dc.title | Campylobacter jejuni’nin gıda hijyeni ve halk sağlığı açısından önemi. (Importance of Campylobacter jejuni for food hygiene and public health). | |
dc.type | Bildiri | |
dc.contributor.department | İstanbul Üniversitesi , , | |
dc.contributor.firstauthorID | 612173 | |