Assessment of Streptomycin Residues in Honey on the Kosovo Market
dc.contributor.author | HAZIRI, Imer | |
dc.contributor.author | AYDIN, Ali | |
dc.contributor.author | LATIFI, Fatgzm | |
dc.contributor.author | RAMADANI, Naser | |
dc.contributor.author | ÇİFTÇİOĞLU, Gürhan Raif | |
dc.contributor.author | RAMA, ADEM | |
dc.date.accessioned | 2021-03-06T11:02:50Z | |
dc.date.available | 2021-03-06T11:02:50Z | |
dc.identifier.citation | RAMA A., AYDIN A., ÇİFTÇİOĞLU G. R. , LATIFI F., HAZIRI I., RAMADANI N., "Assessment of Streptomycin Residues in Honey on the Kosovo Market", International Congress on Food Animal Origin, Girne, Kıbrıs (Kktc), 10 - 12 Kasım 2016, cilt.1, no.1, ss.313-315 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.other | av_ed3b401b-2930-4729-90d4-ac785c84320d | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/155730 | |
dc.language.iso | eng | |
dc.subject | Tarımsal Bilimler | |
dc.subject | Tarım Bilimleri | |
dc.subject | Tarım ve Çevre Bilimleri (AGE) | |
dc.title | Assessment of Streptomycin Residues in Honey on the Kosovo Market | |
dc.type | Bildiri | |
dc.contributor.department | , , | |
dc.identifier.volume | 1 | |
dc.contributor.firstauthorID | 688922 |
Bu öğenin dosyaları:
Dosyalar | Boyut | Biçim | Göster |
---|---|---|---|
Bu öğe ile ilişkili dosya yok. |
Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.
-
Bildiri [64839]