dc.contributor.author | AKSU, Filiz | |
dc.date.accessioned | 2021-03-06T11:00:31Z | |
dc.date.available | 2021-03-06T11:00:31Z | |
dc.identifier.citation | AKSU F., "Et Hijyeni ve Güvenliği", Tabldot Dergisi, cilt.14, ss.41-43, 2001 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.other | av_ed1c4e70-5166-4880-a779-993fbf0e56f8 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/155644 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.subject | Tarımsal Bilimler | |
dc.subject | Tarım Bilimleri | |
dc.subject | Tarım ve Çevre Bilimleri (AGE) | |
dc.title | Et Hijyeni ve Güvenliği | |
dc.type | Makale | |
dc.relation.journal | Tabldot Dergisi | |
dc.contributor.department | İstanbul Üniversitesi , , | |
dc.identifier.volume | 14 | |
dc.identifier.startpage | 41 | |
dc.identifier.endpage | 43 | |
dc.contributor.firstauthorID | 453719 | |