Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorSEZGİN, Funda Hatice
dc.contributor.authorBAYRAKAL, Gülay Merve
dc.contributor.authorDÜMEN, Emek
dc.contributor.authorAKKAYA, Hayrettin
dc.date.accessioned2021-03-06T10:51:32Z
dc.date.available2021-03-06T10:51:32Z
dc.identifier.citationAKKAYA H., DÜMEN E., BAYRAKAL G. M. , SEZGİN F. H. , "[Abstract:0688] Üreticilerin İşbirliği İmkanlarının Sağlıklı Ve Kaliteli Bal Üretimine Yönelik Geliştirilmesi", 45. APIMONDIA DÜNYA ARICILIK KONGRESİ, İstanbul, Türkiye, 29 Eylül - 04 Ekim 2017, ss.284
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_ec54ba9b-0ddc-4dca-97b7-8196ea0d447c
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/155171
dc.identifier.urihttp://apimondia2017.org/tr/?p=home
dc.language.isoeng
dc.subjectTemel Bilimler
dc.subjectYaşam Bilimleri
dc.subjectBitki ve Hayvan Bilimleri
dc.subjectTarım ve Çevre Bilimleri (AGE)
dc.title[Abstract:0688] Üreticilerin İşbirliği İmkanlarının Sağlıklı Ve Kaliteli Bal Üretimine Yönelik Geliştirilmesi
dc.typeBildiri
dc.contributor.departmentİstanbul Üniversitesi , ,
dc.contributor.firstauthorID350166


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster