dc.contributor.author | ÖZGEN ARUN, Özge | |
dc.contributor.author | AYDIN, Ali | |
dc.contributor.author | AKSU, HARUN | |
dc.date.accessioned | 2021-03-06T10:44:54Z | |
dc.date.available | 2021-03-06T10:44:54Z | |
dc.date.issued | 1999 | |
dc.identifier.citation | AKSU H., ÖZGEN ARUN Ö., AYDIN A., "Escherichia coli O157:H7’nin hayvansal kökenli çeşitli gıda maddelerinde varlığı. (Presence of Escherichia coli O157:H7 in some nimal-originated foods).", Pendik Veteriner Mikrobiyoloji Dergisi, cilt.30, ss.77-81, 1999 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.other | av_ebe161a5-75cf-4734-bc0d-8a271adbb13a | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/154887 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.subject | Tarım ve Çevre Bilimleri (AGE) | |
dc.subject | Tarım Bilimleri | |
dc.subject | Tarımsal Bilimler | |
dc.title | Escherichia coli O157:H7’nin hayvansal kökenli çeşitli gıda maddelerinde varlığı. (Presence of Escherichia coli O157:H7 in some nimal-originated foods). | |
dc.type | Makale | |
dc.relation.journal | Pendik Veteriner Mikrobiyoloji Dergisi | |
dc.contributor.department | İstanbul Üniversitesi , , | |
dc.identifier.volume | 30 | |
dc.identifier.issue | 2 | |
dc.identifier.startpage | 77 | |
dc.identifier.endpage | 81 | |
dc.contributor.firstauthorID | 612050 | |