Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorÇETİN, Ergül
dc.date.accessioned2021-03-06T10:38:13Z
dc.date.available2021-03-06T10:38:13Z
dc.identifier.citationÇETİN E., "Soya fasulyesi [Glycine max (L.) Merr.]'nin Gelişmesine ve Klorofil İçeriğine Tuz Stresinin ve Kalsiyumun Etkisi", Ekoloji ve Çevre, cilt.1, no.1, ss.105-110, 2001
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_eb4d505c-4ef7-4053-96be-4638adb74b95
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/154533
dc.language.isotur
dc.subjectZootekni ve Hayvan Besleme
dc.subjectYemler ve Hayvan Besleme
dc.subjectTek Midelilerin Beslenmesi
dc.subjectYaşam Bilimleri (LIFE)
dc.subjectBiyoloji ve Biyokimya
dc.subjectTarımsal Bilimler
dc.subjectZiraat
dc.titleSoya fasulyesi [Glycine max (L.) Merr.]'nin Gelişmesine ve Klorofil İçeriğine Tuz Stresinin ve Kalsiyumun Etkisi
dc.typeMakale
dc.relation.journalEkoloji ve Çevre
dc.contributor.departmentİstanbul Üniversitesi , Fen Fakültesi , Biyoloji
dc.identifier.volume1
dc.identifier.startpage105
dc.identifier.endpage110
dc.contributor.firstauthorID279388


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster