dc.contributor.author | ÇETİN, Ergül | |
dc.date.accessioned | 2021-03-06T10:38:13Z | |
dc.date.available | 2021-03-06T10:38:13Z | |
dc.identifier.citation | ÇETİN E., "Soya fasulyesi [Glycine max (L.) Merr.]'nin Gelişmesine ve Klorofil İçeriğine Tuz Stresinin ve Kalsiyumun Etkisi", Ekoloji ve Çevre, cilt.1, no.1, ss.105-110, 2001 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.other | av_eb4d505c-4ef7-4053-96be-4638adb74b95 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/154533 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.subject | Zootekni ve Hayvan Besleme | |
dc.subject | Yemler ve Hayvan Besleme | |
dc.subject | Tek Midelilerin Beslenmesi | |
dc.subject | Yaşam Bilimleri (LIFE) | |
dc.subject | Biyoloji ve Biyokimya | |
dc.subject | Tarımsal Bilimler | |
dc.subject | Ziraat | |
dc.title | Soya fasulyesi [Glycine max (L.) Merr.]'nin Gelişmesine ve Klorofil İçeriğine Tuz Stresinin ve Kalsiyumun Etkisi | |
dc.type | Makale | |
dc.relation.journal | Ekoloji ve Çevre | |
dc.contributor.department | İstanbul Üniversitesi , Fen Fakültesi , Biyoloji | |
dc.identifier.volume | 1 | |
dc.identifier.startpage | 105 | |
dc.identifier.endpage | 110 | |
dc.contributor.firstauthorID | 279388 | |