Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorBaşak, Serden
dc.contributor.authorŞENGÖR, GÜLGÜN FATMA
dc.date.accessioned2021-03-06T10:29:57Z
dc.date.available2021-03-06T10:29:57Z
dc.date.issued2004
dc.identifier.citationŞENGÖR G. F. , Başak S., "Su Ürünlerinin Vitamin İçerikleri ve Beslenmedeki Önemi", Dünya Gıda Dergisi, ss.64-71, 2004
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_eaa52999-bc02-40cf-a116-3bac91ebb946
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/154122
dc.language.isotur
dc.subjectTarımsal Bilimler
dc.subjectTarım ve Çevre Bilimleri (AGE)
dc.subjectTarım Bilimleri
dc.titleSu Ürünlerinin Vitamin İçerikleri ve Beslenmedeki Önemi
dc.typeMakale
dc.relation.journalDünya Gıda Dergisi
dc.contributor.departmentİstanbul Teknik Üniversitesi , ,
dc.identifier.issue3
dc.identifier.startpage64
dc.identifier.endpage71
dc.contributor.firstauthorID450899


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster