dc.contributor.author | Başak, Serden | |
dc.contributor.author | ŞENGÖR, GÜLGÜN FATMA | |
dc.date.accessioned | 2021-03-06T10:29:57Z | |
dc.date.available | 2021-03-06T10:29:57Z | |
dc.date.issued | 2004 | |
dc.identifier.citation | ŞENGÖR G. F. , Başak S., "Su Ürünlerinin Vitamin İçerikleri ve Beslenmedeki Önemi", Dünya Gıda Dergisi, ss.64-71, 2004 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.other | av_eaa52999-bc02-40cf-a116-3bac91ebb946 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/154122 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.subject | Tarımsal Bilimler | |
dc.subject | Tarım ve Çevre Bilimleri (AGE) | |
dc.subject | Tarım Bilimleri | |
dc.title | Su Ürünlerinin Vitamin İçerikleri ve Beslenmedeki Önemi | |
dc.type | Makale | |
dc.relation.journal | Dünya Gıda Dergisi | |
dc.contributor.department | İstanbul Teknik Üniversitesi , , | |
dc.identifier.issue | 3 | |
dc.identifier.startpage | 64 | |
dc.identifier.endpage | 71 | |
dc.contributor.firstauthorID | 450899 | |