dc.contributor.author | MERCAN, Selda | |
dc.contributor.author | YAYLA, Murat | |
dc.contributor.author | YENEL AVCI, GÜL FİDAN | |
dc.contributor.author | AÇIKKOL, Münevver | |
dc.date.accessioned | 2021-03-06T10:15:28Z | |
dc.date.available | 2021-03-06T10:15:28Z | |
dc.identifier.citation | YENEL AVCI G. F. , YAYLA M., MERCAN S., AÇIKKOL M., "Türkiye Ve Sri Lanka Menşeli Bazı Siyah Çayların Demlenmesiyle Ortaya
Çıkan Elementel Kompozisyon", 1. Uluslararası TURAZ (Türkiye-Azerbaycan) Adli Tıp ve Patoloji Kongresi, Baku, Azerbaycan, 13 - 16 Ekim 2016, ss.68-69 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.other | av_e98d687e-5884-4493-94f6-359e20476267 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/153440 | |
dc.language.iso | eng | |
dc.subject | Temel Bilimler | |
dc.subject | Kimya | |
dc.subject | Temel Bilimler (SCI) | |
dc.title | Türkiye Ve Sri Lanka Menşeli Bazı Siyah Çayların Demlenmesiyle Ortaya
Çıkan Elementel Kompozisyon | |
dc.type | Bildiri | |
dc.contributor.department | İstanbul Üniversitesi , , | |
dc.contributor.firstauthorID | 283589 | |