dc.contributor.author | DOLDUR, Hüsniye | |
dc.date.accessioned | 2021-03-06T10:14:19Z | |
dc.date.available | 2021-03-06T10:14:19Z | |
dc.identifier.citation | DOLDUR H., "Türkiye’nin Gastronomi Merkezlerinden Biri: Gaziantep", The First Interntional Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability, Mersin, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2017, ss.266-275 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.other | av_e96d10c1-f6d7-468f-9c3d-0792362442da | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/153372 | |
dc.language.iso | eng | |
dc.subject | Sosyal ve Beşeri Bilimler | |
dc.subject | Sosyal Bilimler Genel | |
dc.subject | Sosyal Bilimler (SOC) | |
dc.title | Türkiye’nin Gastronomi Merkezlerinden Biri: Gaziantep | |
dc.type | Bildiri | |
dc.contributor.department | İstanbul Üniversitesi , Edebiyat Fakültesi , Coğrafya | |
dc.contributor.firstauthorID | 464787 | |