Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorÇETİN, ÖMER
dc.contributor.authorBİNGÖL, ENVER BARIŞ
dc.contributor.authorÇOLAK, HİLAL
dc.contributor.authorHampikyan, Hamparsun
dc.date.accessioned2021-03-06T10:11:54Z
dc.date.available2021-03-06T10:11:54Z
dc.identifier.citationBİNGÖL E. B. , ÇETİN Ö., ÇOLAK H., Hampikyan H., "Effects of sodium lactate on the presence of Staphylococcus aureus and its enterotoxins in cig kofte (raw meatball) during display life", The II International Conference on Antimicrobial Research - ICAR2012, Portekiz, ss.197
dc.identifier.otherav_e930878e-ccf1-4e03-bbfe-22d81708e6e7
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/153227
dc.language.isoeng
dc.subjectMikrobiyoloji
dc.subjectYaşam Bilimleri
dc.subjectTemel Bilimler
dc.subjectYaşam Bilimleri (LIFE)
dc.titleEffects of sodium lactate on the presence of Staphylococcus aureus and its enterotoxins in cig kofte (raw meatball) during display life
dc.typeBildiri
dc.contributor.departmentBeykent Üniversitesi , ,
dc.contributor.firstauthorID660597


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster