dc.contributor.author | ADEMOĞLU, Evin | |
dc.date.accessioned | 2021-03-06T10:00:25Z | |
dc.date.available | 2021-03-06T10:00:25Z | |
dc.identifier.citation | ADEMOĞLU E., 2. Bölüm Karbonhidratlar, "Tıbbi Biyokimya", Gürdöl F, Editör, Nobel Tıp Kitapevleri Tic. Ltd. Şti, İstanbul, ss.17-32, 2015 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.other | av_e8392089-5892-421d-9628-ef0740fb813f | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/152666 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.publisher | Nobel Tıp Kitapevleri Tic. Ltd. Şti | |
dc.subject | Yemler ve Hayvan Besleme | |
dc.subject | Tek Midelilerin Beslenmesi | |
dc.subject | Tarımsal Bilimler | |
dc.subject | Ziraat | |
dc.subject | Zootekni ve Hayvan Besleme | |
dc.subject | Biyoloji ve Biyokimya | |
dc.subject | Yaşam Bilimleri (LIFE) | |
dc.title | Tıbbi Biyokimya | |
dc.type | Kitapta Bölüm | |
dc.contributor.department | İstanbul Üniversitesi , İstanbul Tıp Fakültesi , Biyokimya Anabilim Dalı | |
dc.contributor.firstauthorID | 596754 | |