Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorVURAL, Aydın
dc.contributor.authorAKSU, HARUN
dc.contributor.authorERKAN, Mehmet Emin
dc.date.accessioned2021-03-06T09:55:26Z
dc.date.available2021-03-06T09:55:26Z
dc.identifier.citationERKAN M. E. , AKSU H., VURAL A., "İstanbul’da tüketime sunulan lorların mikrobiyolojik özellikleri üzerine bir araştırma.", 4.Ulusal Sindirim Yolu İle Bulaşan İnfeksiyonlar Simpozyumu., Mersin, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2005, ss.357
dc.identifier.otherav_e7d3231f-5871-4334-b596-efed237c49c1
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/152410
dc.language.isotur
dc.subjectTarımsal Bilimler
dc.subjectTarım Bilimleri
dc.subjectTarım ve Çevre Bilimleri (AGE)
dc.titleİstanbul’da tüketime sunulan lorların mikrobiyolojik özellikleri üzerine bir araştırma.
dc.typeBildiri
dc.contributor.departmentDicle Üniversitesi , ,
dc.contributor.firstauthorID612252


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster