dc.contributor.author | VURAL, Aydın | |
dc.contributor.author | AKSU, HARUN | |
dc.contributor.author | ERKAN, Mehmet Emin | |
dc.date.accessioned | 2021-03-06T09:55:26Z | |
dc.date.available | 2021-03-06T09:55:26Z | |
dc.identifier.citation | ERKAN M. E. , AKSU H., VURAL A., "İstanbul’da tüketime sunulan lorların mikrobiyolojik özellikleri üzerine bir araştırma.", 4.Ulusal Sindirim Yolu İle Bulaşan İnfeksiyonlar Simpozyumu., Mersin, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2005, ss.357 | |
dc.identifier.other | av_e7d3231f-5871-4334-b596-efed237c49c1 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/152410 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.subject | Tarımsal Bilimler | |
dc.subject | Tarım Bilimleri | |
dc.subject | Tarım ve Çevre Bilimleri (AGE) | |
dc.title | İstanbul’da tüketime sunulan lorların mikrobiyolojik özellikleri üzerine bir araştırma. | |
dc.type | Bildiri | |
dc.contributor.department | Dicle Üniversitesi , , | |
dc.contributor.firstauthorID | 612252 | |