dc.contributor.author | Üçok Alakavuk, Dıdem | |
dc.contributor.author | Tosun, Şehnaz Yasemin | |
dc.contributor.author | Ulusoy, Şafak | |
dc.contributor.author | Erkan, Nuray | |
dc.date.accessioned | 2021-03-06T09:52:57Z | |
dc.date.available | 2021-03-06T09:52:57Z | |
dc.identifier.citation | Üçok Alakavuk D., Tosun Ş. Y. , Ulusoy Ş., Erkan N., "Soğukta Depolanan Pişirilmiş Balıkların Raf Ömrü Üzerine Isıtma İşleminin Etkisi", XV. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Rize, Türkiye, 1 - 04 Nisan 2009, ss.186 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.other | av_e7918440-38d7-4d47-8dc5-68f521f97ca7 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/152270 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.subject | Tarımsal Bilimler | |
dc.subject | Tarım ve Çevre Bilimleri (AGE) | |
dc.title | Soğukta Depolanan Pişirilmiş Balıkların Raf Ömrü Üzerine Isıtma İşleminin Etkisi | |
dc.type | Bildiri | |
dc.contributor.department | İstanbul Üniversitesi , Su Bilimleri Fakültesi , Balıkçılık Ve Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Bölümü | |
dc.contributor.firstauthorID | 792855 | |