Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorÜçok Alakavuk, Dıdem
dc.contributor.authorTosun, Şehnaz Yasemin
dc.contributor.authorUlusoy, Şafak
dc.contributor.authorErkan, Nuray
dc.date.accessioned2021-03-06T09:52:57Z
dc.date.available2021-03-06T09:52:57Z
dc.identifier.citationÜçok Alakavuk D., Tosun Ş. Y. , Ulusoy Ş., Erkan N., "Soğukta Depolanan Pişirilmiş Balıkların Raf Ömrü Üzerine Isıtma İşleminin Etkisi", XV. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Rize, Türkiye, 1 - 04 Nisan 2009, ss.186
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_e7918440-38d7-4d47-8dc5-68f521f97ca7
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/152270
dc.language.isotur
dc.subjectTarımsal Bilimler
dc.subjectTarım ve Çevre Bilimleri (AGE)
dc.titleSoğukta Depolanan Pişirilmiş Balıkların Raf Ömrü Üzerine Isıtma İşleminin Etkisi
dc.typeBildiri
dc.contributor.departmentİstanbul Üniversitesi , Su Bilimleri Fakültesi , Balıkçılık Ve Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Bölümü
dc.contributor.firstauthorID792855


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster