dc.contributor.author | ÖZ, Gül | |
dc.date.accessioned | 2021-03-06T09:40:40Z | |
dc.date.available | 2021-03-06T09:40:40Z | |
dc.identifier.citation | ÖZ G., "Ecem Bayram N., Gençay Çelemli Ö., Sorkun K., Cevahir Öz G., Correlation Between Antioxidant Activity and Chemical Content of Propolis,", XXXXIII International Apicultural Congress ,, Ukrayna, 1 - 04 Eylül 2013, ss.331 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.other | av_e6a96cce-4a5c-43f5-a1c4-58ee3f572fc3 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/151724 | |
dc.language.iso | eng | |
dc.subject | Zootekni ve Hayvan Besleme | |
dc.subject | Yemler ve Hayvan Besleme | |
dc.subject | Tek Midelilerin Beslenmesi | |
dc.subject | Tarımsal Bilimler | |
dc.subject | Ziraat | |
dc.subject | Biyoloji ve Biyokimya | |
dc.subject | Yaşam Bilimleri (LIFE) | |
dc.title | Ecem Bayram N., Gençay Çelemli Ö., Sorkun K., Cevahir Öz G., Correlation Between Antioxidant Activity and Chemical Content of Propolis, | |
dc.type | Bildiri | |
dc.contributor.department | İstanbul Üniversitesi , Fen Fakültesi , Biyoloji Bölümü | |
dc.contributor.firstauthorID | 625367 | |