Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorAfşar, Hüseyin
dc.contributor.authorTor, İzzet
dc.contributor.authorAPAK, Mustafa Reşat
dc.contributor.authorDemirata Öztürk, Birsen
dc.date.accessioned2021-03-06T09:39:04Z
dc.date.available2021-03-06T09:39:04Z
dc.identifier.citationDemirata Öztürk B., APAK M. R. , Afşar H., Tor İ., "Spectrophotometric determination of organic nitrogen by a modified Lasaigne method and its application to meat products and baby food", Euroanalysis XII, Dortmund, Almanya, 8 - 13 Eylül 2002, ss.548
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_e680516f-8988-490b-b554-7017a500c055
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/151627
dc.language.isoeng
dc.subjectTemel Bilimler
dc.subjectKimya
dc.subjectTemel Bilimler (SCI)
dc.titleSpectrophotometric determination of organic nitrogen by a modified Lasaigne method and its application to meat products and baby food
dc.typeBildiri
dc.contributor.departmentİstanbul Teknik Üniversitesi , ,
dc.contributor.firstauthorID303193


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster