Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorKAHRAMAN, TOLGA
dc.contributor.authorSANDIKÇI ALTUNATMAZ, SEMA
dc.contributor.authorAksu, Filiz
dc.date.accessioned2021-03-06T09:34:39Z
dc.date.available2021-03-06T09:34:39Z
dc.identifier.citationAksu F., SANDIKÇI ALTUNATMAZ S., KAHRAMAN T., "Probiyotik gıdalar ve insan sağlığı üzerine etkileri", Anadolu Bil Meslek Yüksekokulu Dergisi, cilt.19, ss.90-94, 2010
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_e6314240-ef5a-45c7-b7d5-3e2c436d7643
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/151430
dc.language.isotur
dc.subjectSosyal Bilimler (SOC)
dc.subjectSosyal Bilimler Genel
dc.subjectSosyal ve Beşeri Bilimler
dc.titleProbiyotik gıdalar ve insan sağlığı üzerine etkileri
dc.typeMakale
dc.relation.journalAnadolu Bil Meslek Yüksekokulu Dergisi
dc.contributor.departmentDiğer Kurumlar , ,
dc.identifier.volume19
dc.identifier.startpage90
dc.identifier.endpage94
dc.contributor.firstauthorID696355


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster