dc.contributor.author | KAHRAMAN, TOLGA | |
dc.contributor.author | SANDIKÇI ALTUNATMAZ, SEMA | |
dc.contributor.author | Aksu, Filiz | |
dc.date.accessioned | 2021-03-06T09:34:39Z | |
dc.date.available | 2021-03-06T09:34:39Z | |
dc.identifier.citation | Aksu F., SANDIKÇI ALTUNATMAZ S., KAHRAMAN T., "Probiyotik gıdalar ve insan sağlığı üzerine etkileri", Anadolu Bil Meslek Yüksekokulu Dergisi, cilt.19, ss.90-94, 2010 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.other | av_e6314240-ef5a-45c7-b7d5-3e2c436d7643 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/151430 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.subject | Sosyal Bilimler (SOC) | |
dc.subject | Sosyal Bilimler Genel | |
dc.subject | Sosyal ve Beşeri Bilimler | |
dc.title | Probiyotik gıdalar ve insan sağlığı üzerine etkileri | |
dc.type | Makale | |
dc.relation.journal | Anadolu Bil Meslek Yüksekokulu Dergisi | |
dc.contributor.department | Diğer Kurumlar , , | |
dc.identifier.volume | 19 | |
dc.identifier.startpage | 90 | |
dc.identifier.endpage | 94 | |
dc.contributor.firstauthorID | 696355 | |