dc.contributor.author | bostan, kamil | |
dc.contributor.author | ÇETİN, ÖMER | |
dc.contributor.author | uğur, muammer | |
dc.date.accessioned | 2021-03-06T09:25:00Z | |
dc.date.available | 2021-03-06T09:25:00Z | |
dc.identifier.citation | bostan k., uğur m., ÇETİN Ö., "Bitkisel yağ ve lif kullanılarak kanatlı etinden salam üretimi üzerine deneysel çalışmalar", İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ, cilt.27, ss.645-657, 2001 | |
dc.identifier.issn | 0250-2836 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.other | av_e57ba2b1-41b5-47bd-a1c9-4a6772e0961d | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/150975 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.title | Bitkisel yağ ve lif kullanılarak kanatlı etinden salam üretimi üzerine deneysel çalışmalar | |
dc.type | Makale | |
dc.relation.journal | İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ | |
dc.contributor.department | İstanbul Üniversitesi , , | |
dc.identifier.volume | 27 | |
dc.identifier.startpage | 645 | |
dc.identifier.endpage | 657 | |
dc.contributor.firstauthorID | 465424 | |