Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorKülekci, Güven
dc.contributor.authorKESKİN, FAHRİYE
dc.contributor.authorÇİFTÇİ, SEVGİ
dc.contributor.authorTopcuoğlu, Nursen
dc.date.accessioned2021-03-06T09:23:14Z
dc.date.available2021-03-06T09:23:14Z
dc.date.issued2011
dc.identifier.citationTopcuoğlu N., ÇİFTÇİ S., KESKİN F., Külekci G., "Ksilitollü sakız çiğnemenin çürük Yapıcı mikroorganizmalara etkisi", ANKEM DERGİSİ, cilt.25, no.0, ss.220-226, 2011
dc.identifier.issn1301-3114
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_e5558205-20a6-4766-8e33-c50ba01e154a
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/150878
dc.language.isotur
dc.subjectMikrobiyoloji
dc.subjectTemel Bilimler
dc.subjectYaşam Bilimleri (LIFE)
dc.subjectYaşam Bilimleri
dc.titleKsilitollü sakız çiğnemenin çürük Yapıcı mikroorganizmalara etkisi
dc.typeMakale
dc.relation.journalANKEM DERGİSİ
dc.contributor.departmentİstanbul Üniversitesi , ,
dc.identifier.volume25
dc.identifier.issue4
dc.identifier.startpage220
dc.identifier.endpage226
dc.contributor.firstauthorID659934


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster