dc.contributor.author | Külekci, Güven | |
dc.contributor.author | KESKİN, FAHRİYE | |
dc.contributor.author | ÇİFTÇİ, SEVGİ | |
dc.contributor.author | Topcuoğlu, Nursen | |
dc.date.accessioned | 2021-03-06T09:23:14Z | |
dc.date.available | 2021-03-06T09:23:14Z | |
dc.date.issued | 2011 | |
dc.identifier.citation | Topcuoğlu N., ÇİFTÇİ S., KESKİN F., Külekci G., "Ksilitollü sakız çiğnemenin çürük Yapıcı mikroorganizmalara etkisi", ANKEM DERGİSİ, cilt.25, no.0, ss.220-226, 2011 | |
dc.identifier.issn | 1301-3114 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.other | av_e5558205-20a6-4766-8e33-c50ba01e154a | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/150878 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.subject | Mikrobiyoloji | |
dc.subject | Temel Bilimler | |
dc.subject | Yaşam Bilimleri (LIFE) | |
dc.subject | Yaşam Bilimleri | |
dc.title | Ksilitollü sakız çiğnemenin çürük Yapıcı mikroorganizmalara etkisi | |
dc.type | Makale | |
dc.relation.journal | ANKEM DERGİSİ | |
dc.contributor.department | İstanbul Üniversitesi , , | |
dc.identifier.volume | 25 | |
dc.identifier.issue | 4 | |
dc.identifier.startpage | 220 | |
dc.identifier.endpage | 226 | |
dc.contributor.firstauthorID | 659934 | |