Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorOzyurek, M.
dc.contributor.authorApak, R.
dc.contributor.authorCelik, S. E.
dc.contributor.authorGuclu, K.
dc.date.accessioned2021-03-06T09:21:43Z
dc.date.available2021-03-06T09:21:43Z
dc.identifier.citationApak R., Guclu K., Ozyurek M., Celik S. E. , "A novel total antioxidant capacity measurement for food and plasma antioxidants: CUPRAC method", 31st Congress of the Federation-of-European-Biochemical-Societies (FEBS), İstanbul, Türkiye, 24 - 29 Haziran 2006, cilt.273, ss.72
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_e5304348-cc3d-4d2b-ad57-fed78f753d75
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/150789
dc.language.isoeng
dc.subjectMoleküler Biyoloji ve Genetik
dc.subjectSitogenetik
dc.subjectTemel Bilimler
dc.subjectYaşam Bilimleri (LIFE)
dc.subjectYaşam Bilimleri
dc.subjectMoleküler Biyoloji ve Genetik
dc.subjectBİYOKİMYA VE MOLEKÜLER BİYOLOJİ
dc.titleA novel total antioxidant capacity measurement for food and plasma antioxidants: CUPRAC method
dc.typeBildiri
dc.contributor.department, ,
dc.identifier.volume273
dc.contributor.firstauthorID131856


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster