Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorÖZYÜREK, Mustafa
dc.contributor.authorBEKDEŞER, Burcu
dc.contributor.authorAPAK, Mustafa Reşat
dc.contributor.authorGÜÇLÜ, Kubilay
dc.contributor.authorÇELİK, Saliha Esin
dc.date.accessioned2021-03-06T09:14:54Z
dc.date.available2021-03-06T09:14:54Z
dc.identifier.citationAPAK M. R. , ÖZYÜREK M., GÜÇLÜ K., BEKDEŞER B., ÇELİK S. E. , "Current CUPRAC Methods of Antioxidant Characterization in Foodstuffs", EurofoodChem XVII, İstanbul, Türkiye, 7 - 10 Mayıs 2013, ss.10
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_e4c1a397-8996-43a1-b0a8-5882f848fd40
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/150524
dc.language.isoeng
dc.subjectTemel Bilimler
dc.subjectKimya
dc.subjectTemel Bilimler (SCI)
dc.titleCurrent CUPRAC Methods of Antioxidant Characterization in Foodstuffs
dc.typeBildiri
dc.contributor.departmentİstanbul Üniversitesi , ,
dc.contributor.firstauthorID302957


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster