Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorERYILMAZ PEHLİVAN, Fadime
dc.date.accessioned2021-03-06T09:09:28Z
dc.date.available2021-03-06T09:09:28Z
dc.identifier.citationERYILMAZ PEHLİVAN F., "Beyaz, Sarı ve Kırmızı Kuru Soğanın Antioksidan Özellikleri Bakımından Karşılaştırılması", 1. Ulusal Botanik Kongresi, Antalya, Türkiye, 25 - 28 Ekim 2014, ss.1
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_e45b8b06-ef89-4666-bd75-2fd51a0ae7a3
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/150269
dc.language.isotur
dc.subjectZootekni ve Hayvan Besleme
dc.subjectYemler ve Hayvan Besleme
dc.subjectTek Midelilerin Beslenmesi
dc.subjectTarımsal Bilimler
dc.subjectZiraat
dc.subjectBiyoloji ve Biyokimya
dc.subjectYaşam Bilimleri (LIFE)
dc.titleBeyaz, Sarı ve Kırmızı Kuru Soğanın Antioksidan Özellikleri Bakımından Karşılaştırılması
dc.typeBildiri
dc.contributor.departmentİstanbul Üniversitesi , Fen Fakültesi , Biyoloji
dc.contributor.firstauthorID690741


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster