Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorERGÜN, Özer
dc.contributor.authorAKSU, HARUN
dc.date.accessioned2021-03-06T08:46:57Z
dc.date.available2021-03-06T08:46:57Z
dc.identifier.citationAKSU H., ERGÜN Ö., "Konserve ve dondurulmuş gıdalarda Bacillus cereus’un varlığı. (Presence of Bacillus cereus in tinned and frozen foods).", Veterinarium-Konya Vet.Kont.Araşt.Enst.Derg., cilt.5, ss.20-22, 1994
dc.identifier.otherav_e29c1aa7-e4f3-446f-be80-d7ddcd044a57
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/149150
dc.language.isotur
dc.subjectTarımsal Bilimler
dc.subjectTarım Bilimleri
dc.subjectTarım ve Çevre Bilimleri (AGE)
dc.titleKonserve ve dondurulmuş gıdalarda Bacillus cereus’un varlığı. (Presence of Bacillus cereus in tinned and frozen foods).
dc.typeMakale
dc.relation.journalVeterinarium-Konya Vet.Kont.Araşt.Enst.Derg.
dc.contributor.departmentİstanbul Üniversitesi , ,
dc.identifier.volume5
dc.identifier.startpage20
dc.identifier.endpage22
dc.contributor.firstauthorID611942


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster