Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorTosun, Şehnaz Yasemin
dc.contributor.authorÜçok Alakavuk, Dıdem
dc.contributor.authorErkan, Nuray
dc.date.accessioned2021-03-06T08:36:39Z
dc.date.available2021-03-06T08:36:39Z
dc.identifier.citationErkan N., Tosun Ş. Y. , Üçok Alakavuk D., "Sıcak Dumanlanmış Alabalık Filetolarında Listeria monocytogenes Escherichia coli, Salmonella inhibisyonunda sodyum laktat ve askorbik asidin etkisi", 2. Ulusal Alabalık Sempozyumu, Karaman, Türkiye, 6 - 08 Temmuz 2010, ss.17
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_e1c01b82-885b-41c6-a100-f823650794e2
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/148627
dc.language.isotur
dc.subjectTarım ve Çevre Bilimleri (AGE)
dc.subjectTarımsal Bilimler
dc.titleSıcak Dumanlanmış Alabalık Filetolarında Listeria monocytogenes Escherichia coli, Salmonella inhibisyonunda sodyum laktat ve askorbik asidin etkisi
dc.typeBildiri
dc.contributor.departmentİstanbul Üniversitesi , Su Bilimleri Fakültesi , Balıkçılık Ve Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Bölümü
dc.contributor.firstauthorID786967


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster