dc.contributor.author | Tosun, Şehnaz Yasemin | |
dc.contributor.author | Üçok Alakavuk, Dıdem | |
dc.contributor.author | Erkan, Nuray | |
dc.date.accessioned | 2021-03-06T08:36:39Z | |
dc.date.available | 2021-03-06T08:36:39Z | |
dc.identifier.citation | Erkan N., Tosun Ş. Y. , Üçok Alakavuk D., "Sıcak Dumanlanmış Alabalık Filetolarında Listeria monocytogenes Escherichia coli, Salmonella inhibisyonunda sodyum laktat ve askorbik asidin etkisi", 2. Ulusal Alabalık Sempozyumu, Karaman, Türkiye, 6 - 08 Temmuz 2010, ss.17 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.other | av_e1c01b82-885b-41c6-a100-f823650794e2 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/148627 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.subject | Tarım ve Çevre Bilimleri (AGE) | |
dc.subject | Tarımsal Bilimler | |
dc.title | Sıcak Dumanlanmış Alabalık Filetolarında Listeria monocytogenes Escherichia coli, Salmonella inhibisyonunda sodyum laktat ve askorbik asidin etkisi | |
dc.type | Bildiri | |
dc.contributor.department | İstanbul Üniversitesi , Su Bilimleri Fakültesi , Balıkçılık Ve Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Bölümü | |
dc.contributor.firstauthorID | 786967 | |