dc.contributor.author | ŞENGÖR, Gülgün Fatma Ünal | |
dc.contributor.author | CEYLAN, Zafer | |
dc.date.accessioned | 2021-03-06T08:33:43Z | |
dc.date.available | 2021-03-06T08:33:43Z | |
dc.identifier.citation | ŞENGÖR G. F. Ü. , CEYLAN Z., "Türk Mutfağı'nda Su Ürünlerinin Yeri ve Önemi", II. Balıklandırma ve Rezervuar Yönetimi Sempozyumu, Isparta, Türkiye, 20 - 22 Mayıs 2015, ss.99-100 | |
dc.identifier.other | av_e18d9cfa-16dd-46f6-a0b0-1af90518b251 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/148486 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.title | Türk Mutfağı'nda Su Ürünlerinin Yeri ve Önemi | |
dc.type | Bildiri | |
dc.contributor.department | İstanbul Üniversitesi , Su Bilimleri Fakültesi , Balıkçılık ve Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Bölümü | |
dc.contributor.firstauthorID | 451089 | |