Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorBostan, Kamil
dc.contributor.authorBİNGÖL, ENVER BARIŞ
dc.date.accessioned2021-03-06T08:14:35Z
dc.date.available2021-03-06T08:14:35Z
dc.identifier.citationBostan K., BİNGÖL E. B. , "The varieties and characteristics of the Turkish cheeses", The 12th Congress of Mediterranean Federation for Health and Production of Ruminants, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2004, ss.136
dc.identifier.otherav_dfefb965-022e-4a82-b4d2-f36fcf557fca
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/147512
dc.language.isoeng
dc.titleThe varieties and characteristics of the Turkish cheeses
dc.typeBildiri
dc.contributor.departmentİstanbul Aydın Üniversitesi , ,
dc.contributor.firstauthorID710159


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster