Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorbostan, kamil
dc.contributor.authorÇETİN, ÖMER
dc.contributor.authoruğur, muammer
dc.date.accessioned2021-03-06T08:05:26Z
dc.date.available2021-03-06T08:05:26Z
dc.identifier.citationbostan k., uğur m., ÇETİN Ö., "Kanatlı etinden salam üretimi üzerine deneysel çalışmalar", İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ, cilt.27, ss.631-644, 2001
dc.identifier.issn0250-2836
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_df4f5530-72bf-477d-8e95-53972e83a807
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/147111
dc.language.isotur
dc.titleKanatlı etinden salam üretimi üzerine deneysel çalışmalar
dc.typeMakale
dc.relation.journalİSTANBUL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ
dc.contributor.departmentİstanbul Üniversitesi , ,
dc.identifier.volume27
dc.identifier.startpage631
dc.identifier.endpage644
dc.contributor.firstauthorID465421


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster