Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorSARI, Hatice Nil
dc.date.accessioned2021-03-06T08:03:05Z
dc.date.available2021-03-06T08:03:05Z
dc.identifier.citationSARI H. N. , "The Relation Between Food and Medicine in Turkish Medical History", II. Milletlerarası Yemek Kongresi, Ankara, Türkiye, 3 - 10 Eylül 1989, ss.74-75
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_df1ac08c-2216-4aa4-960a-0bc6278a46cb
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/146971
dc.language.isoeng
dc.titleThe Relation Between Food and Medicine in Turkish Medical History
dc.typeBildiri
dc.contributor.departmentİstanbul Üniversitesi , ,
dc.contributor.firstauthorID295280


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster