dc.contributor.author | ŞENGÖR, GÜLGÜN FATMA | |
dc.date.accessioned | 2021-03-06T08:00:17Z | |
dc.date.available | 2021-03-06T08:00:17Z | |
dc.date.issued | 1999 | |
dc.identifier.citation | ŞENGÖR G. F. , "Tütsülemenin Gökkuşağı Alabalığı (Oncorhynchus mykiss,W.)’nın Amino Asit ve Kimyasal Kompozisyonu Üzerine Etkisi", Standard Ekonomik ve Teknik Turk Psikoloji Dergisi, ss.31-38, 1999 | |
dc.identifier.other | av_dee70a6f-d5d5-4c0b-9a3b-4473ae70b6dc | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/146846 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.subject | Tarım Bilimleri | |
dc.subject | Tarım ve Çevre Bilimleri (AGE) | |
dc.subject | Tarımsal Bilimler | |
dc.title | Tütsülemenin Gökkuşağı Alabalığı (Oncorhynchus mykiss,W.)’nın Amino Asit ve Kimyasal Kompozisyonu Üzerine Etkisi | |
dc.type | Makale | |
dc.relation.journal | Standard Ekonomik ve Teknik Turk Psikoloji Dergisi | |
dc.contributor.department | İstanbul Üniversitesi , Su Bilimleri Fakültesi , Balıkçılık ve Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Bölümü | |
dc.identifier.issue | 456 | |
dc.identifier.startpage | 31 | |
dc.identifier.endpage | 38 | |
dc.contributor.firstauthorID | 450887 | |