dc.contributor.author | BOSTAN, Kamil | |
dc.contributor.author | AKSU, HARUN | |
dc.contributor.author | GÜN, Hüseyin | |
dc.date.accessioned | 2021-03-06T07:55:21Z | |
dc.date.available | 2021-03-06T07:55:21Z | |
dc.identifier.citation | GÜN H., AKSU H., BOSTAN K., "Et ürünlerinin modifiye atmosferde paketlenmesi. . (Packing under modified atmosphere of meat and meat products).", Et ve Ürünleri Sempozyumu'96, İstanbul, Türkiye, 1 - 04 Ekim 1996, ss.185-190 | |
dc.identifier.other | av_de85782d-4cc8-4837-a028-a8ffec477543 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/146613 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.subject | Tarımsal Bilimler | |
dc.subject | Tarım Bilimleri | |
dc.subject | Tarım ve Çevre Bilimleri (AGE) | |
dc.title | Et ürünlerinin modifiye atmosferde paketlenmesi. . (Packing under modified atmosphere of meat and meat products). | |
dc.type | Bildiri | |
dc.contributor.department | Diğer Kurumlar , , | |
dc.contributor.firstauthorID | 612185 | |