dc.contributor.author | ERYALÇIN, Dr.Kamil Mert | |
dc.date.accessioned | 2021-03-06T07:34:01Z | |
dc.date.available | 2021-03-06T07:34:01Z | |
dc.identifier.citation | ERYALÇIN D. M. , "Raw Material Freshness Analyses of Fishmeal Produced in Turkey", XIII. International Symposium on Fish Nutrition and Feeding, Florianopolis, Brezilya, 1 - 05 Temmuz 2008, ss.288 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.other | av_dcd69eb9-4a47-406e-850a-d995127aebeb | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/145532 | |
dc.language.iso | eng | |
dc.title | Raw Material Freshness Analyses of Fishmeal Produced in Turkey | |
dc.type | Bildiri | |
dc.contributor.department | İstanbul Üniversitesi , Su Bilimleri Fakültesi , Su Ürünleri Yetiştiriciliği ve Hastalıkları Bölümü | |
dc.contributor.firstauthorID | 679439 | |