dc.contributor.author | DÜMEN, EMEK | |
dc.contributor.author | BİNGÖL, ENVER BARIŞ | |
dc.contributor.author | ÇETİN, ÖMER | |
dc.date.accessioned | 2021-03-06T07:19:21Z | |
dc.date.available | 2021-03-06T07:19:21Z | |
dc.identifier.citation | ÇETİN Ö., BİNGÖL E. B. , DÜMEN E., "Çiğ Köfte ve Bazı Kalite Özellikleri", Akademik Gıda Dergisi, cilt.6, ss.49-53, 2008 | |
dc.identifier.other | av_dc3ae576-8b8f-4462-8a6e-c326a323e973 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/145149 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.title | Çiğ Köfte ve Bazı Kalite Özellikleri | |
dc.type | Makale | |
dc.relation.journal | Akademik Gıda Dergisi | |
dc.contributor.department | İstanbul Üniversitesi , , | |
dc.identifier.volume | 6 | |
dc.identifier.startpage | 49 | |
dc.identifier.endpage | 53 | |
dc.contributor.firstauthorID | 465476 | |