| dc.contributor.author | Sudağıdan, Mert | |
| dc.contributor.author | AYDIN, ALI | |
| dc.date.accessioned | 2021-03-05T21:42:06Z | |
| dc.date.available | 2021-03-05T21:42:06Z | |
| dc.identifier.citation | Sudağıdan M., AYDIN A., "Gıdalardan izole edilen Panton-Valentine Leukocidin pozitif Staphylococcus aureus suşlarının virulans özelliklerinin araştırılması", III. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Bursa, Türkiye, 14 - 16 Mayıs 2009, ss.92-96 | |
| dc.identifier.other | av_da2d7dbf-8995-4e80-8d80-7be6f1984dbb | |
| dc.identifier.other | vv_1032021 | |
| dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/143838 | |
| dc.language.iso | tur | |
| dc.subject | Temel Bilimler | |
| dc.subject | Yaşam Bilimleri | |
| dc.subject | Moleküler Biyoloji ve Genetik | |
| dc.subject | Moleküler Biyoloji ve Genetik | |
| dc.subject | Yaşam Bilimleri (LIFE) | |
| dc.title | Gıdalardan izole edilen Panton-Valentine Leukocidin pozitif Staphylococcus aureus suşlarının virulans özelliklerinin araştırılması | |
| dc.type | Bildiri | |
| dc.contributor.department | Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi , , | |
| dc.contributor.firstauthorID | 688737 | |