dc.contributor.author | ÇİFTÇİOĞLU, Gürhan Raif | |
dc.date.accessioned | 2021-03-05T21:18:29Z | |
dc.date.available | 2021-03-05T21:18:29Z | |
dc.identifier.citation | ÇİFTÇİOĞLU G. R. , Mikrobiyal Gelişmenin Özellikleri, "TEMEL GIDA MİKROBİYOLOJİSİ", Heperkan D, Editör, Nobel Yayın Dağıtım, Ankara, ss.53-60, 2016 | |
dc.identifier.other | av_d84e7d78-cad6-4c22-a6ce-3af9c54d629f | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/142698 | |
dc.identifier.uri | http://www.nobelyayin.com/detay.asp?u=13148 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.publisher | Nobel Yayın Dağıtım | |
dc.subject | Temel Bilimler | |
dc.subject | Yaşam Bilimleri | |
dc.subject | Mikrobiyoloji | |
dc.subject | Yaşam Bilimleri (LIFE) | |
dc.title | TEMEL GIDA MİKROBİYOLOJİSİ | |
dc.type | Kitapta Bölüm | |
dc.contributor.department | İstanbul Üniversitesi , , | |
dc.contributor.firstauthorID | 434776 | |