dc.contributor.author | MEMİŞ, DEVRIM | |
dc.contributor.author | YAMANER, GÜNEŞ | |
dc.contributor.author | EKİCİ, AYGÜL | |
dc.date.accessioned | 2021-03-05T21:18:28Z | |
dc.date.available | 2021-03-05T21:18:28Z | |
dc.identifier.citation | YAMANER G., MEMİŞ D., EKİCİ A., "Mersin Balıklarında Kriyoprezervasyon Yöntemleri", XV. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Rize, Türkiye, 1 - 04 Ocak 2009 | |
dc.identifier.other | av_d84ddf21-99dd-4172-830a-007571abedde | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/142697 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.subject | Tarımsal Bilimler | |
dc.subject | Tarım Bilimleri | |
dc.subject | Tarım ve Çevre Bilimleri (AGE) | |
dc.title | Mersin Balıklarında Kriyoprezervasyon Yöntemleri | |
dc.type | Bildiri | |
dc.contributor.department | İstanbul Üniversitesi , , | |
dc.contributor.firstauthorID | 615641 | |